TEL: 021 260 2700 | E-mail: office@ofertacredit.ro

MultiPurpose

Economiseste pentru viitorul tau si al familiei tale!

Produsul de economisire-creditare iti ofera posibilitatea de acumulare pe termen lung, prin economisirea lunara a unor sume oricat de mici, sume ce nu reprezinta un efort financiar major, iar la finalul perioadei de economisire, ai posibilitatea de a opta pentru un credit locativ in Lei, cu dobanda fixa incepand de la 4,5% pe an.

Avantaje:

Siguranta pe termen lung: economiile tale nu sunt influentate de fluctuatiile pietei financiare, deoarece produsul este in Lei si dobanzile sunt fixe.
Profit la economii: beneficiezi de 25% din depunerile tale anuale, reprezentand prima de stat in limita a 250 Euro, la care se adauga si o dobanda oferita de banca. Credit avantajos: la finalul perioadei de economisire poti opta pentru un credit locativ, in Lei, cu dobanda fixa incepand de la 4,5% pe an:
Rata creditului va fi egala cu rata din perioada de economisire, deci rambursarea se va realiza fara un efort financiar suplimentar; Nu exista comision de rambursare anticipata pentru credit. Accesabilitate: Poti incheia cate un contract pentru fiecare membru al familiei; de exemplu poti economisi pentru copilul tau, pentru a-i asigura un viitor mai bun (studii, locuinta etc.); Acumulezi in functie de posibilitatile tale pentru a-ti asigura viitorul tau si al familiei tale;
Go to top of page